0

Ostoskorisi on tyhjä.

Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä:

AutoStudio Oy

Säynäslahdentie 18

00560 Helsinki

Puh: 09-41500200

Y-tunnus: 0640931-7

[email protected]

 

Keräämme henkilötietoja käyttäjältä itseltään tilausten käsittelyä,  asiakassuhteen hoitoa sekä markkinointia varten joko sopimuksen tai suostumuksen perusteella.

 

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä. Tiedot siirretään suojatun SSL-yhteyden ylitse ja on suojattu palomuurein, tunnuksin ja salasanoin. Asiakastietojen käyttöoikeus on AutoStudio Oy:n henkilökunnalla. Joitakin tietoja voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle, kuten kuljetus-, maksunvälitys-, kirjanpito- ja tietotekniikka-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

 

Säilytämme henkilötietojasi vain tarvittavan ajan sopimuksen täytäntöön panemiseksi ja laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpidon toteuttamiseksi.

 

Asiakkaana sinulla on oikeus

-        tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

-        pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista

-        tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

-        peruuttaa suostumus

 

Tietoja voidaan poistaa vain, mikäli meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi säilyttämistä.

 

Voit tehdä kirjallisen, riittävällä tavalla yksilöidyn tarkastuspyynnön itseäsi koskevista henkilötiedoista asiakaspalveluumme. Voit myös tehdä henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä seikoista valituksen valvontaviranomaiselle.

AutoStudio maksutavat