AutoStudio palautusehdot, voimassa 1.1.2023 alkaen

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus poislukien metritavarana myydyt kaapelit, tai sinetöitynä toimitettu ja avattu tavara, jota ei voida myydä edelleen. Joitakin kokeiltuja tuotteita emme voi hyvittää hygieniasyistä, näihin kuuluu mm. Nappikuulokkeet ja korvatuplat.  

Toimitamme tilausten yhteydessä aina palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit halutessasi palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen tuotteeseen. Mikäli tuotteilla on hintaeroa, maksamme hyvityksen sinulle tai pyydämme sinua suorittamaan erotuksen.  

Palautusoikeutta varten tuote on palautettava täydellisenä alkuperäisessä myyntipakkauksessaan, eikä tuotteessa saa olla käytön jälkiä.  

Avatuista ja testatuista tuotteista hyvitämme 80 % maksetusta summasta. 

Vähennämme hyvityksestä palautuksesta meille aiheutuneet kulut käytetyn rahtitavan mukaan. Jos asiakas tuo palautettavan tuotteen itse paikan päälle tai käyttää omaa rahtiaan perille asti toimitettuna, ei kuluja tule. Palautukset on aina toimitettava jaeltuna perille asti, sillä meillä ei ole mahdollisuutta noutaa niitä kuljetusyhtiöiden toimipisteistä. 

Verkkokaupasta ostetun tuotteen maksun palautukset tehdään aina käytetylle maksutavalle. 


Loading...