0

Ostoskorisi on tyhjä.

Denon DRA-N4 + Aurelia Aniara musta

Lisäkuvia

Denon DRA-N4 + Aurelia Aniara musta

[ KHP39 ]

Katsaus

Denon DRA-N4 ja Aurelia Aniara musta mB testivoittajapaketti. "Riittävät liitännät. Langaton striimaus monipuolisesti. Iso mutta puhdas ääni pienistä kaiuttimista."

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 3-7 päivää.
Mikäli toimitus viivästyy, otamme sinuun yhteyttä.

Erikoishinta: 899,00 €

Norm: 1 028,90 €

Denon DRA-N4 ja Aurelia Aniara paketti, musta


mB 8/2015: TESTIVOITTAJA
"Riittävät liitännät. Langaton striimaus monipuolisesti. Iso mutta puhdas ääni pienistä kaiuttimista."


Denon DRA-N4


Erittäin pienikokoinen DRA-N4 mahtuu lähes mihin tahansa ja tarjoaa pääsyn musiikkikokoelmaasi kotiverkkosi kautta, sijaitsee se sitten tietokoneella, NAS-asemalla (Network Attached Storage) tai mobiililaitteessa. Sisäänrakennettujen Wi-Fi ja Ethernet yhteyksien ansiosta vahvistin tukee AirPlay® toistoa ja korkearesoluutioisten musiikkitiedostojen (FLAC/WAV/AIFF/ALAC) toistoa verkon yli. DRA-N4 tukee myös Bluetooth® suoratoistoa ja NFC paritusta sekä sisältää Spotify® Connect toiminnon ja Internet radion. Etupaneelin USB-liitäntä tukee puhelimia, iPod soittimia (akun lataustoiminto toimii myös valmiustilassa), ja USB-massamuisteilta musiikin toistoa. Takana olevat optinen ja analoginen tulo sallivat kytkennät televisioon tai lähes mihin tahansa muuhun äänilähteeseen.


Ominaisuudet:


40 W + 40 W teho (4 ohmia, 1 kHz)
AirPlay toisto iOS laitteista ja iTunesista
Window 8/RT yhteensopiva
Spotify connect
Bluetooth ja NFC
Internet radio ja musiikin verkkotoisto joko Ethernet tai Wi-Fi yhteydellä (sisäänrakennettu antenni)
Tukee MP3, WMA, AAC, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC, AIFF 192/24
Tauoton toisto
iPod lataus valmiustilassa
Ohjaus uudella Denon Hi-Fi Remote App sovelluksella, saatavilla iOS ja Android laitteille.
3-rivinen OELD (Organic Electroluminescence Display) näyttö jossa korkea kontrasti ja katselukulmat
Digitaalinen sisääntulo äänelle esimerkiksi TV:stä tai muista äänilähteistä


Aurelia Aniara


Aniara on suorastaan mini-kokoinen kaiutin ja soveltuu tämän johdosta luontevasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Aniara on suunniteltu käytettäväksi perinteisen jalustasijoituksen lisäksi myös TV-tasolle parantamaan nykyisten litteiden televisioiden usein melko surkeaa ääntä, työpöydälle korkealuokkaiseksi tietokonekaiuttimeksi, tai vaikkapa seinälle asennettavaksi studiomonitoriksi. Tätä varten Aniaran takalevyssä on 3/8” kierre seinä- tai kattokiinnitystä varten.


Aniara on toteutettu ennennäkemättömällä tavalla. Kotelo tehdään ruiskuvalamalla luonnonkuitukomposiitista, joka on täysin kotimainen, kierrätettävä materiaali. Luonnonkuitukomposiitin ominaisuudet kaiuttimen materiaalina ovat lyömättömät. Materiaali mahdollistaa tavallisiin muoveihin verrattuna moninkertaisten ainevahvuuksien käytön ja komposiitin värähtelyominaisuudet ovat näihin verrattuna myös ylivoimaiset.


Aniaran kotelon muotoilussa on huomioitu uniikki, selkeä skandinaavinen muotokieli, sekä myös akustiikan lakien määrittämät reunaehdot. Kotelon kaksoiskaarevat pinnat takaavat luontaisen muotojäykkyyden ja eteenpäin kapeneva muoto minimoi kotelon sisäiset seisovat aallot.


Tekninen toteutus noudattaa kaikista Aurelia- kaiuttimista tuttua menestyskaavaa – DDC- bassoelementti tuottaa syvän, iskevän ja kokoonsa nähden uskomattoman alas ulottuvan bassotoiston ja ECW- diskanttiyksikkö heleän yläpään sekä puhtaan keskialueen, joka integroituu bassoon saumattomasti. Aniaran toisto on iskevä, dynaaminen ja yhtenäinen. Äänikuva on kaiuttimen kokoon nähden omaa luokkaansa.


Aurelia Aniara asettaa uuden standardin kokoluokkansa kaiuttimien äänenlaadulle. Tämän tasoista ääntä ei tässä koko- ja hintaluokassa ole ennen ollut tarjolla. Aniaran hurmaava ääni, tyylikäs muotoilu, erinomainen viimeistely, sekä kattava värivalikoima luovat yhdessä lyömättömän kokonaisuuden.


Ominaisuudet:


Toimintaperiaate: 2-tie refleksi
Diskantti: 1” titaani, ECW aallonohjain
Basso: 4” DDC
Jakotaajuus: 2 000 Hz
Herkkyys dB/W/m : 85 dB
Taajuusvaste: 55…20 000 Hz
Tehosuositus: 15…100 W
Mitat K x S x L: 242 x 208 x 13<2 mm
Paino: 3 kg

Valmistaja Ei
Takuu (kk) 24
Malli KHP39

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta/Laatu suhde
Laatu
Hinta

AutoStudio maksutavat