0

Ostoskorisi on tyhjä.

Autoon

Autoon

Autohifi tuotteet AutoStudiolta

Autohifi valikoimastamme löydät erittäin monipuolisesti tuotteita erilaisiin tarpeisiin.

Äänentoiston parannukseen löytyy kattava valikoima autohifi laitteita: Autostereot ja soittimet, kaiuttimet, vahvistimet sekä subwooferit autoon. Valikoimassamme on myös äänenvaimennustuotteetperuutuskamerat sekä kaikki tarvittavat tarvikkeet asennusta varten. Subbareille löytyy monipuolinen valikoima yleismallisia sekä automalleihin suoraan sopivia koteloita.

Mikäli autossa halutaan katsella kuvaa, löytyy valikoimistamme soittimia joissa on DVD-toisto sisäänrakennettuna, sekä kattonäyttöjä joilla takapenkin väki saadaan viihtymään. Näytöille löytyy myös langattomia kuulokkeita jotta ääni saadaan pidettyä takapenkillä.

Liikenneturvallisuutta parantamaan löydät meiltä hands-free laitteet sekä ajontallennuskamerat.

Ajoneuvon virtajärjestelmään valikomaistamme löytyy mm. Optima akut sekä erittäin laadukkaat Connection virtakaapelit ja muut virtajärjestelmät tarvikkeet kuten jakoblokit ja akkukengät.

Ja jotta kulkuvälineelle saadaan viimeinen silaus, löydät meiltä myös erittäin laadukkaat Autoglym -autonhoitotuotteet.

AutosoittimetAutokaiuttimetAutovahvistimetAutosubwooferitAsennustarvikkeet autoonPakettitarjouksetSubwoofer kotelotPeruutuskamerat ja näytötOptima akutVaimennusmateriaalit autoonHands-free laitteetAutonhoitotuotteetTarrat autoonLahjakortitErikoistarjoukset ja poistot

AutoStudio maksutavat