0

Ostoskorisi on tyhjä.

Aurelia Magenta Pähkinä

Lisäkuvia

Aurelia Magenta Pähkinä

[ MagentaWN ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

1 090,00 €

Aurelia Magenta 2-tiekaiuttimet, pähkinä


Magenta on pieni kaiutin mutta ääneltään silti kaukana pienestä. Kyseessä on poikkeuksellinen pikkukaiutin, jonka dynamiikka, basson ulottuvuus ja soinnillinen uskottavuus ovat herättäneet ihastusta ensiesittelystä lähtien. Myös kriitikot ympäri maailman ovat huomanneet nämä asiat. Magentaa on jo vuosia kehuttu maasta taivaaseen kansainvälisen lehdistön toimesta. Magentasta onkin kasvamassa todellinen legenda.


Poikkeuksellisen dynamiikan salaisuutena on Dynamic Damping Control-bassoelementti, joka perustuu Aurelian omaan tuotekehitystyöhön. DDC-bassoelementissä on erityisesti kiinnitetty huomiota vahvistimen ja bassoelementin väliseen vuorovaikutukseen. DDC-elementin erinomaisen dynaamisen vaimennuksen ansiosta Aurelia Magentan bassotoisto pysyy kasassa myös kovimmissa bassoiskuissa. Kaiuttimen bassotoiston laatu ja ulottuvuus edustavatkin kokoluokassaan parasta tasoa.


Magentassa käytettävä toisen sukupolven Energy Controlling Waveguide-aallonohjain sovittaa diskanttielementin mahdollisimman saumattomasti bassoelementin jakotaajuusalueella. ECW takaa sen, että siirtyminen bassosta diskanttiin tapahtuu saumattomasti. Myös vaihetoisto säilyy mahdollisimman lineaarisena.


Tuloksena on miellyttävä ja yhtenäinen toisto, jonka ilmavuus ja äänikuvan luonnollisuus hakevat vertaistaan. Metallikaloteille tyypillinen metallinen sointi on saatu eliminoitua täysin. Ei ole sattumaa että Aurelia Magentaan tuntuvat kaikki kuuntelijat rakastuvan ensi tahdeista lähtien.


Ominaisuudet:


Toimintaperiaate: 2-tie refleksi
Diskantti: 1” titaani, ECW aallonohjain
Basso: 5,25” DDC
Jakotaajuus: 1 800 Hz
Herkkyys dB/W/m: 87 dB
Taajuusvaste: 45…20 000 Hz
Tehosuositus: 20…120 W
Mitat K x S x L: 308 x 265 x 145 mm
Paino: 6 kg


Hinta / pari
Takuu peräti 5 vuotta! 

Valmistaja Aurelia
Takuu (kk) 60
Malli MagentaWN
Tuotelinkki Aurelia Magenta valmistajan sivuilla

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta
Hinta/Laatu suhde
Laatu

AutoStudio maksutavat