0

Ostoskorisi on tyhjä.

Aurelia Graphica kiiltävä musta

Lisäkuvia

Aurelia Graphica kiiltävä musta

[ GraphicaB ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

6 980,00 €

Aurelia Graphica 2-tie lattiakaiuttimet, musta


Kun etsitään parasta mahdollista äänenlaatua ilman kompromisseja, on ratkaisu tällöin Aurelia Graphica.


Graphica on kaksitie-sylinteriaaltosäteilijä, jossa alemmat taajuudet (alle 1.5kHz) toistetaan kuuden linjaan asetetun DDC-Isomatrix bassoelementin avulla ja ylemmät taajuudet (yli 1.5kHz) uudenlaisen diskanttisysteemin avulla. Tämä CSR-aallonohjain (Cylinder Source Radiator) muodostaa yhtenäisen sylinteriaaltorintaman diskanttitaajuuksille toimien samalla tavalla kuin perinteiset nauhaelementit, mutta ilman niille ominaisia rajoituksia.


Graphica toistaakin koko perusäänialueen siten, että aaltorintama etenee kaiuttimelta kuuntelijalle sylinterimäisesti perinteisen palloaallon sijaan. Tällöin haitalliset lattia- ja kattoheijastukset eliminoituvat lähes täysin. Kuuntelijan korviin saapuu huomattavasti enemmän suoraa, puhdasta ääntä kuin perinteisissä koteloratkaisuissa.


Äänen tuottotapa on hyvin samantyyppinen kuin suurissa paneelikaiuttimissa. Siksi Graphican luoma äänimaisema on kolmiulotteisuudessaan ja uskottavuudessaan hyvin paneelimainen. Graphican dynamiikka on kuitenkin kertaluokkaa parempi kuin useimmissa paneelikaiuttimissa. Siksi voikin väittää, että Aurelia Graphicassa yhdistyvät dynaamisen kaiuttimen ja paneelikaiuttimen parhaat ominaisuudet. Kaiuttimen äänessä ensimmäinen huomiota herättävä asia onkin äänen täydellinen puhtaus.


Aurelia Graphica on kaiutin joka toimii kaiutintekniikan suunnannäyttäjänä pitkälle tulevaisuuteen. Graphican ääni on niin hieno, että uskoakseen todeksi se on itse kuultava.


Ominaisuudet:


Toimintaperiaate: 2-tie refleksi
Diskantti: 3 x 1” titaani, CSR aallonohjain
Basso: 6 x 5,25” DDC Isomatrix
Jakotaajuus: 1 500 Hz
Impedenssi: 6 ohmia
Herkkyys dB/W/m: 91 dB
Taajuusvaste: 32…20 000 Hz
Tehosuositus: 20…500 W
Mitat K x S x L: 1570 x 350 x 145 mm
Paino: 30 kg


Hinta / pari
Takuu peräti 5 vuotta! 

Valmistaja Aurelia
Takuu (kk) 60
Malli GraphicaB
Tuotelinkki Aurelia Graphica valmistajan sivuilla

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Hinta/Laatu suhde

AutoStudio maksutavat