0

Ostoskorisi on tyhjä.

Aurelia Cerica Kiiltävä musta

Lisäkuvia

Aurelia Cerica Kiiltävä musta

[ CericaB ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Erikoishinta: 3 280,00 €

Norm: 3 480,00 €

Aurelia Cerica 2-tie lattiakaiuttimet, musta


Aurelia Cerica on oiva esimerkki kuinka visioidaan uusia ratkaisuja silloin, kun niitä ei vielä ole olemassakaan. Cerica on osaamisen ja intuition voimannäyte, joka hakee omassa kokoluokassaan vertaistaan hintaan katsomatta.


Cericassa käytetään huippumalli Graphicasta tuttuja teknisiä ratkaisuja hieman kompaktimmassa paketissa. Cerica on periaatteeltaan akustisesti symmetrinen kaksitie, jonka alemmat taajuudet (alle 1.5kHz) toistetaan kahdella DDC-Isomatrix bassoelementillä. Tätä ylemmät taajuudet toistuvat nauhadiskanttien tapaan toimivan Cylinder Source Radiator-aallonohjaimen avulla.


Cerica muodostaa ääniaaltorintaman siten, että suurin osa perusäänialueesta etenee kuuntelijalle sylinterimäisenä. Tämä vähentää huomattavasti lattian ja katon kautta syntyviä häiritseviä huoneheijastuksia. Kuuntelupaikalle saapuva ääni on tällöin puhtaampaa ja musiikin vaihesuhteet ovat lähempänä alkuperäistä kuin tavanomaisilla kaiuttimilla toistettuna. Siten Cerican luoma illuusio elävästä konserttitapahtumasta on käsin kosketeltava. Kokoluokassaan Cerica tarjoaa myös poikkeuksellisen dynaamista ja ulottuvaa bassotoistoa, mikä osaltaan lisää kuuntelun live-tunnelmaa.


Aurelia Cerican tuottama kimmeltävän puhdas toisto on herättänyt ihastusta laajalti niin harrastajien kuin myös ammattilaisten piirissä. Hienon äänen lisäksi Aurelia Cerica on viettelevän kaunis kaiutin. Kaiuttimeen saumattomasti integroituva jalusta luo tunnelman jämäkästä mutta samalla sirosta kokonaisuudesta.


Aurelia Cerica – voiko kaiuttimelta enää enempää vaatia?


Ominaisuudet:


Toimintaperiaate: 2-tie refleksi
Diskantti: 3 x 1” titaani, CSR aallonohjain
Basso: 2 x 5,25” DDC Isomatrix
Jakotaajuus: 1 500 Hz
Impedenssi: 8 ohmia
Herkkyys dB/W/m: 87 dB
Taajuusvaste: 40…20 000 Hz
Tehosuositus: 20…200 W
Mitat K x S x L: 545 x 350 x 145 mm
Paino: 15 kg


Hinta / pari
Takuu peräti 5 vuotta! 

Valmistaja Aurelia
Takuu (kk) 60
Malli CericaB
Tuotelinkki Aurelia Cerica valmistajan sivuilla

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta
Hinta/Laatu suhde
Laatu

AutoStudio maksutavat