0

Ostoskorisi on tyhjä.

Alpine X800D-ML 2-DIN A/V-soitin

Lisäkuvia

Alpine X800D-ML 2-DIN A/V-soitin

[ X800D-ML ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 3-7 päivää.
Mikäli toimitus viivästyy, otamme sinuun yhteyttä.

2 199,00 €

Alpine X800D-ML 2-DIN autosoitin Mercedes ML-autoihinAlpine X800D-ML on High-End tasoinen navigointisoitin ML- ja GL- Mercedekseen, tuoden runsaasti lisäominaisuuksia, poistamatta kuitenkaan mitään auton alkuperäisiä toimintoja.


20cm High-Resolution näyttö.


Kahdeksantuumainen (20,3cm) High-Resolution näyttö on 60% suurempi kuin ML Mercedeksen alkuperäinen näyttö ja Alpinen näytön selkeys, kontrasti ja resoluutio yhdessä takaavat ennennäkemättömän kuvanlaadun.


Tämän ansiosta navigointi tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen näkymän ja elokuvien katselusta tulee myös jotain ainutlaatuista, mihin ei aiemmin autossa ole totuttu.


Suuri näyttö lisää myös liikenneturvallisuutta, sillä suurten painikkeiden ansiosta esimerkiksi osoitteen syöttäminen on huomattavasti helpompaa ja kartan seuraaminen miellyttävämpää.


Tehty tämän päivän laitteille


Alpine on yhteensopiva tämän päivän laitteiden kanssa ja voitkin liittää siihen esimerkiksi iPhone 5S/5C -puhelimen, Samsung Galaxy S5:n tai HTC One:n. Tämä tuo runsaasti lisäominaisuuksia, sillä voit nauttia puhelimessa olevista ääni- ja videotiedostoista, käyttää puhelinluetteloa ja puhelin tietenkin myös latautuu ollessaan kytkettynä.


Myös iPhonen SIRI:n avulla puheohjaus onnistuu.


Videoiden toisto


DVD-toiston ansiosta voit katsella elokuvia tai musiikkivideoita ja jos puhelimessasi on HDMI-lähtö, niin toisto onnistuu myös tätä kautta. Lisäksi videotiedostoja voidaan katsoa USB-tikulta ja X-800D-ML sisältää myös perinteisen A/V-sisääntulon.


iPod / iPhone -videotiedostoja on myös mukava katsella suurelta kahdeksantuumaiselta näytöltä. Liikenneturvallisuuden vuoksi videotoisto on mahdollista vain auton ollessa paikallaan.


Sisäänrakennettu Bluetooth


Alpinen Bluetooth tarjoaa langattoman yhteyden puhelimen ja soittimen välille. Tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset takaavat yhteensopivuuden uusienkin puhelimien kanssa. Käyttöliittymä on erittäin selkeä ja useimmin soitettuihin numeroihin pääsee helposti käsiksi. Bluetooth mahdollistaa HandsFree-käytön lisäksi myös musiikin langattoman siirron puhelimesta soittimeen ja tämän avulla onnistuu esimerkiksi internetradioiden kuuntelu X-800D-ML:n kautta.


High-End äänenlaatua


Alpine tunnetaan maailmanlaajuisesti markkinoiden parhaimmasta äänenlaadusta. X-800D-ML ei tee asiaan poikkeusta. Huippuluokan komponentit yhdistetttynä Alpinen tietotaitoon, takaavat äänenlaadun, jota muut valmistajat vuodesta toiseen tavoittelevat.


Runsaiden säätömahdollisuuksien (esim. aikaviivesäätöjen sekä taajuuskorjaimien) ansiosta kuljettaja pääsee muokkaamaan ääntä juuri oman makunsa mukaiseksi.


Täydellinen integroituminen autoon


X-800D-ML on täydellisesti yhteensopiva autosi kanssa. Voit hallita soitinta ML:n alkuperäisillä rattipainikkeilla ja myös auton monitoiminäyttö kertoo tiedot kuten ennenkin. Soitin myös "herää" heti kun auton ovet avataan.


NAVIGOINTI


Kattava 47 maan Euroopan kartasto
Suomenkieliset valikot ja opastukset
Valmiiksi päivitetty uusimmalla saatavissa olevalla kartalla
Uudet karttapäivitykset ladattavissa osoitteesta www.naviextras.com
Uudet päivitykset ostettavissa esim. pelkille pohjoismaiden kartoille
Osoitteen haku myös postinumeron mukaan
Smart Routes: Aiemman liikennehistorian mukaan eri reittivaihtoehdoissa otetaan huomioon kellonaika ja päivämäärä.
Erittäin tarkat High Resolution kartat

Valmistaja Alpine
Takuu (kk) 12
Malli X800D-ML
Tuotelinkki Alpine X800D-ML maahantuon sivuilla

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta/Laatu suhde
Laatu
Hinta

AutoStudio maksutavat