0

Ostoskorisi on tyhjä.

Alpine SPC-400TT Audi kaiutinsarja

Lisäkuvia

Alpine SPC-400TT Audi kaiutinsarja

[ SPC-400TT ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 3-7 päivää.
Mikäli toimitus viivästyy, otamme sinuun yhteyttä.

899,00 €

Alpine SPC-400TT Audi TT kaiutinsarja


Yhteensopivuus:


Audi TT 2006 - 2014


SPC-400TT on Premium-tason kaiutin-/vahvistinpaketti TT Audiin. Kahdeksankanavainen vahvistin sisältää signaaliprosessorin, joka on valmiiksi säädetty kyseisen erillissarjan ja Audin akustiikka huomioon ottaen. Alkuperäiset takakaiuttimet liitetään myös vahvistimeen.


Sarjan kaiuttimina on 8" midbassot etuoviin, 4" keskiäänet etuoviin sekä kangaskalottidiskantit. Bassotoistoon tulee huomattava parannus auton alkuperäiseen kaiutinsarjaan verrattuna ja SPC-400TT sarjan mukana toimitetaan myös vaimennusmattoa etuovien vaimentamiseen.


Vahvistimessa on valmiiksi säädetty aikaviivekorjaukset, eikä näiden säätämiseen tarvitse käyttää tuntikausia aikaa, vaan vahvistimesta ainoaksi valinnaksi jää vasemman / oikean puoleinen ohjaus.


Plug & Play -asennettavat kaiuttimet sopivat suoraan auton alkuperäisille kaiutinpaikoille ja auton alkuperäisiin liittimiin.


SPC-400TT on yhteensopiva Audin alkuperäisen Chorus, Concert, Symphony ja RNS-E -soittimen kanssa sekä Alpine-soittimen kanssa (esim. X800D-U + KIT-8TT)

Valmistaja Alpine
Takuu (kk) 12
Malli SPC-400TT
Tuotelinkki Alpine SPC-400TT maahantuojan sivuilla

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta/Laatu suhde
Laatu
Hinta

AutoStudio maksutavat