0

Ostoskorisi on tyhjä.

HEOS DRIVE 8-kanavainen vahvistin

Lisäkuvia

HEOS DRIVE 8-kanavainen vahvistin

[ HEOSDRIVEBKEM ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Erikoishinta: 2 690,00 €

Norm: 2 699,90 €

HEOS Drive 8-kanavainen monihuonevahvistinSuunniteltu Custom Integration -asiantuntijoiden toimesta asennusalan ammattilaisille, HEOS Drive on ainutlaatuinen 4 zonen koko kodin äänijakojärjestelmä jossa on 8 kanavaa D-luokan vahvistintehoa, ja koko paketti on yhdessä 2RU kokoisessa kuoressa ja tukee Dolby Digital sekä Dolby Digital+ purkua stereo downmiksauksella. Tehoa 60 wattia per kanava jokaiseen 8 kanavaan (20Hz~20kHz, .05% THD, 8 ohmia, kaikki kanavat kuormitettuna), 1 tai 2 stereokanavaa voidaan sillata yhdeksi tehokkaaksi (130 W) kanavaksi, ja HEOS Drive kykenee suoriutumaan matalaimpedanssikaiuttimista (4 ohm).


Jokainen zone tarjoaa stereoparin linjalähtöjä, ja jokainen zone voidaan asettaa joko stereo tai miksattu monilähdöksi. Matriisipohjainen lähteen vaihto tarjoaa 2 optista digitaalituloa, 2 koaksiaalista digitaalituloa ja 4 analogista stereotuloa, joista mikä tahansa voidaan määrittää mille tahansa zonelle, ja jokaiselle zonelle on USB-liitäntä johon voidaan kytkeä ulkoinen USB-asema.


HEOS Drive kykenee käsittelemään lähes minkä tahansa yhdistelmän kaiutinjärjestelmiä, kiitos sisäänrakennetun signaaliprosessorin jossa yli- ja alipäästösuotimet jotta mikä tahansa lähtö voidaan asettaa täydelle kaistalle, subwoofer-käyttöön tai pienille kaiuttimille säädettävillä taajuuksilla.


Kaiutinlähdöissä on 4-tie terminaalit jotka ovat yhteensopivat banaaniliittimien kanssa, ja vahvistimessa on 4 kappaletta 12V triggerilähtöjä. Koteloinnissa on hiljainen tuuletin toiminnan varmistamiseksi.


Ominaisuudet:


8-kanavainen D-luokan vahvistin
60 wattia per kanava (20Hz~20kHz, .05%THD, 8 ohmia, kaikki kanavat kuormitettuna)
Vahvistin sillattuna
130 wattia per kanava


4 paria stereolinjalähtöjä
4 USB-liitäntää
HEOS Drive tukee pakattuja MP3-, WMA- (mukaan lukien ostetut Windows Media -lataukset), AAC- (MPEG4) ja FLAC-tiedostoja sekä pakkaamattomia WAV-tiedostoja. Tukee 44,1 kHz, 48 kHz ja 32 kHz näytteenottotaajuuksia.
Mitat (K x L x S):
88mm x 430mm x 402 mm (ilman räkkikorvallisia)
88mm x 483mm x 402 mm (korvallisten kanssa)

Valmistaja Denon
Takuu (kk) 24
Malli HEOSDRIVEBKEM
Tuotelinkki HEOS Drive tuotesivu

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta
Hinta/Laatu suhde
Laatu

AutoStudio maksutavat