0

Ostoskorisi on tyhjä.

Denon DA-300USB Preout D/A-muunnin

Lisäkuvia

Denon DA-300USB Preout D/A muunnin

[ DA300USBSRE2PREOUT ]

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Erikoishinta: 399,90 €

Norm: 449,90 €

Denon DA-300USB D/A-muunnin


Laitteeseen on tehty maahantuojan toimesta "Pre-out" muunnos, jolloin myös linjalähdöt seuraavat etupaneelissa olevaa äänenvoimakkuuden säädintä. Erinomainen vaihtoehto käytettäessä esimerkiksi aktiivikaiuttimia!

mB 7/2015: TESTIVOITTAJA!
"Hankaluudet käytettävyydessä on helppo antaa anteeksi, kun esitys on hienostunut, mutta tarvittaessa armottoman vahva."


Denon uutuus DA-300USB DAC käyttää samaa Advanced AL32 signaaliprosessoria ja korkeatarkkuuksista 32 bit, 192 kHz D/A-muunnosteknologiaa kuin äänenlaadultaan huipputasoiset Denon CD / SACD-soittimet.


Denon DA-300USB D/A-muunnin tarjoaa huippulaadukkaan äänen tietokoneeseen kytkettynä USB-B liitännän kautta joko kuulokkeilla tai aktiivikaiuttimilla. Vaihtoehtoisesti muuntimen voi kytkeä jo olemassa olevaan Hi-fi -järjestelmään jolloin koko tietokoneessa oleva musiikkikirjasto sekä Internet-suoratoistomusiikki toistuu laadukkaasti. Muuntimeen voi kytkeä myös muita lisälaitteita optisen tai koaksiaalisen digitaalitulon kautta, esimerkiksi CD- tai DVD-soitin, televisio, digiboksi tai pelikonsoli.


DA-300USB tarjoaa tuen monille erilaisille tiedostomuodoille kuten esimerkiksi PCM tai DSD (SACD tiedostomuoto) suoraan USB-B liitännän kautta jolloin tietokoneelle tallennettu musiikki toistuu häviöttömästi. Muunnin tukee myös PCM signaalia 24 bit 192 kHz resoluutioon asti digitaalisen optisen tai koaksiaalisen liitännän kautta. Denon Advanced AL32 prosessointi sekä korkeatarkkuuksinen 32 bit, 192 kHz D/A-muunnin ohjaavat signaalin linjatasoisiin lähtöihin jotka voidaan kytkeä Hi-fi -järjestelmään tai aktiivikaiuttimiin. Sisäänrakennettu kuulokevahvistin joka toimii lähes kaikenlaisten kuulokkeiden kanssa varmistaa kuuntelunautinnon myös kuulokkeiden kanssa.


Ominaisuudet:


Korkeatarkkuuksinen DAC jossa 1 x USB-B, 1 x koaksiaalinen ja 2 x optinen digitaalitulo
Korkealaatuiset äänikomponentit takaavat tarkan ja laadukkaan äänen
Denon Advanced AL32 Processing ja korkeatarkkuuksinen 32 bit, 192 kHz D/A-muunnin
DAC master clock särötöntä ääntä varten
Häiriösuodatin estää USB-liitännän kautta siirtyvät häiriöt
Universaali asynkroninen digitaalisen äänen toisto tietokoneelta USB-B liitännän kautta. Tarkkuus 24 bit, 192 kHz asti sekä DSD2.8 ja DSD5.6 natiivi tuki DoP ominaisuudella (DSD Audio over PCM frames)
3x SPDIF (koaksiaalinen/optinen) sisääntulo muita digitaalisia äänilähteitä varten (resoluutio 24 bit, 192 kHz asti)
Korkealaatuinen analogilähtö (linjatasoinen) sekä kuulokevahvistin sallivat kytkennän hifi-tasoiseen vahvistimeen tai aktiivikaiuttimiin sekä mihin tahansa kuulokkeisiin.
Yksinkertainen "plug-and-play" kytkentä PC-tietokoneeseen (ajuri saatavilla latauksista) sekä muihin digitaalisiin äänilähteisiin

Valmistaja Denon
Takuu (kk) 24
Malli DA300USBSRE2PREOUT
Tuotelinkki Denon DA-300USB valmistajan sivuilla

Kirjoita oma arvostelusi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Hinta
Hinta/Laatu suhde
Laatu

Maksutavat banneri